Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ χωρίς έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 80€, ανεξαρτήτως της ποσότητας της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών. Μπορείτε να διαλέξετε εσείς με ποιά μεταφορική εταιρία επιθυμείτε.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Χρέωση: 4,50€ έως 2 κιλά + 1,10€ κάθε επιπλέον κιλό

ΕΛΤΑ COURIER

Χρέωση: 4,50€ έως 2 κιλά + 1,20€ κάθε επιπλέον κιλό

SPEEDEX

Χρέωση: 3,00€ έως 2 κιλά + 1,20€ κάθε επιπλέον κιλό

Χρόνος αποστολής/παράδοσης για την Ελλάδα

Οι παραγγελίες θα αποσταλλούν σε 2 – 3 εβδομάδες μετά την παραγγελία σας. Σχεδόν όλες οι δημιουργίες του Ask Olia γίνονται κατόπιν παραγγελίας.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία ταχυμεταφορών και είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για τις αποστολές σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να επιμηκυνθεί ο χρόνος παράδοσης κατά 4 εργάσιμες ημέρες.
Σημαντική Ενημέρωση λογω COVID-19: Υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών λόγω αυξημένου όγκου αποστολών.
 Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.
*Σε περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και εφόσον τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμα θα σας επιστραφεί άμεσα το ποσό της παραγγελίας σας, με την ίδια μέθοδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όλα μας τα προιόντα είναι κατά παραγγελία (δεν είναι έτοιμα) και δημιουργούνται από την αρχή, μετά από τη δική σας εντολή. Για τον λόγο αυτό ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, διότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλον χρήστη.

Ελαττωματικό Προϊόν:

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email ή τηλεφωνικά Δευτέρα έως Σάββατο: 09:30 πμ έως 15:00 μμ, Κυριακή: Κλειστά στο 697.19.64.179 και να αναφέρετε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, να σας βοηθήσουμε. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας, με την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Να σημειωθεί ότι δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο. Σε περίπτωση που συμβεί διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, καθώς επίσης και το κόστος επιστροφής. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την ίδια μέθοδο που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία σας, μέσω της Πιστωτική/ Χρεωστική κάρτας. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας Alpha. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας (Alpha) τότε τα χρήματα πιστώνονται μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση σύμφωνα με την πολιτική της κάθε τράπεζας, για την οποία δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει:
1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να την ακυρώσετε:
• με e-mail αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας που έχει έρθει στο email σας
• με τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό: 697.19.64.179, ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων. Η επικοινωνία πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας για να μην έχει ξεκινήσει η δημιουργία των προιόντων σας. Σε περίπτωση που δεν γίνει εντός 24 ωρών διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την ακύρωση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 697.19.64.179
Δευτέρα έως Σάββατο: 09:30 πμ έως 15:00 μμ,
Κυριακή: Κλειστά
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ